logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folii auto profesionale

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folii auto profesionale

Folii auto profesionale

 

Foliile auto profesionale au fost concepute special pentru a proteja persoanele aflate in masina de caldura sufocanta, radiatiile nocive UV si pentru a diminua lumina excesiva a soarelui. Totodata, trebuie sa recunoastem ca o masina protejata cu folii auto autorizate LLumar Premium aplicate profesional arata extraordinar de bine.

Foliile montate pe geamurile spate la acest Dokker sunt din gama LLumar ATR Titanium si au o transparenta de 5% (opacitate 95%), si totodata cel mai bun raport de respingere a energiei solare de 70%. Toate foliile autorizate aplicate profesional in atelierul Top Tint blocheaza 99% radiatiile nocive UV, acestea fiind responsabile de decolorarea tapiteriilor sau dupa cum stiti pot provoca cancer de piele. Pe geamurile laterale fata s-a aplicat cea mai deschisa folie auto din gama LLumar ATR Titanium, o nuanta foarte fina de fumuriu ce are o transparenta reala de 55%.

Proprietarul acestui Dokker stie de eficienta foliilor auto ceremice si a optat la parbriz pentru gama LLumar AIR 80 blue, o folie foarte transparenta dar care are un grad de respingere a caldurii de 43%. Garantia materialului dar si a manoperei la o folie auto ceramica este de 12 ani. In cazul acestui client, calatoriile cu prietenii la partide de pescuit vor fi mult mai confortabile.

Suna Acum!