logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Folie auto LLUMAR ATR TITANIUM

Folie auto LLumar - Top Tint > Folie auto LLUMAR ATR TITANIUM

Folie auto LLumar ATR Titanium

Dupa cum sugereaza numele foliile auto LLumar din gama ATR Titanium sunt metalizate, oferindu-le acestora cea mai buna respingere a caldurii implicit un comfort termic la interior net superior foliilor auto din alte game. LLumar ATR are cel mai bun raport calitate pret si este recomandarea TOP TINT in privinta celor ce vor sa-si protejeze familia in deosebi copii de caldura, lumina foarte puternica ce poate sa deranjeze ochii sensibili a celor mici, facand calatoriile lungi mult mai confortabile. Ultravioletele nocive sunt respinse in proportie de 99,9%. Foliile solare LLumar va garanteaza un adevarat confort zilnic.

 

Garantia acestor folii auto LLumar din gama ATR Titanium este de 10 ani, avand un strat antizgariere superior, grosimea foliei fiind intre 45 si 56 microni. Aceasta folie auto autorizata este de culoare cenusie combinandu-se perfect cu geamurile care in ziua de azi au o tenta slab cenusie, dandu-i masinii o nota de eleganta la exterior, iar vizibilitatea din interior este excelenta chiar si la cele mai inchise transparente. Un alt avantaj al foliei auto este in timpul noptii nu veti mai fi orbit de farurile masinilor ce vin din spate.

Transparentele reale ce se gasesc la foliile auto omologate LLumar ATR Titanium sunt de 5, 16, 29, 39 si 53%.  Foliile autorizate LLumar ATR Titanium au un bun coeficient in respingerea stralucirii geamurilor, deoarece au un grad mare de respingere a caldurii economisiti carburant implicit aerul conditionat nu-l veti mai folosi la maxim.

Pret folii auto LLumar ATR Titanium

LLumar ATR Titanium
Folie auto geamuri laterale spate si luneta

600 Lei

Folie auto geamuri laterale spate duble si luneta (break / suv)

650 Lei

Folie auto geamuri laterale fata

400 Lei

Preturile afisate contin TVA. In functie de complexitatea lucrarii preturile pot suferi modificari.

Veti regasi in tabelul de mai jos datele tehnice reale ale foliilor auto din gama LLumar InfraRedX pentru diferite transparente.

LLumar ATR Titanium Series ATR 05 ATR 15 ATR 20 ATR 35 ATR 50
transmiterea luminii vizibile 5% 16% 29% 39% 53%
respingerea energiei solare 67% 55% 49% 48% 39%
respingerea razelor UV 99% 99% 99% 99% 99%
reflectia luminii vizibile 6% 5% 6% 7% 8%
grosimea foliei 45 μ 45 μ 45 μ 45 μ 45 μ
garantie folie si montaj 10 ani 10 ani 10 ani 10 ani 10 ani
Suna Acum!