logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Folie auto IRX NANO-CERAMIC

Folie auto LLumar - Top Tint > Folie auto IRX NANO-CERAMIC

Folie auto IRX NANO-CERAMIC

Protejati-i pe cei dragi de razele daunatoare UV cu foliile auto de protectie solara LLumar InfraRedX. Ochisorii si pielea copiilor sunt foarte sensibili la radiatiile solare UV, de aceea singura metoda de protectie este o folie auto solara aplicata pe geamurile laterale spate si luneta ale masinii care respinge pana la 99% din radiatiile nocive UV provenite de la soare.

 

Copii sunt deranjati si de lumina soarelui foarte puternica, de aceea in gama LLumar InfraRedX veti gasi 4 folii auto autorizate cu transparente de 5, 15, 35 si 50%. Pentru cei mici, calatoriile cu masina vor deveni o placere pentru ca copilul tau va fi protejat de soare si radiatiile UV fara sa-l mai deranjeze caldura.

 

Căldura solara provine de la două surse primare, de la lumina vizibilă pe care o puteți vedea și de la lumina infraroșie pe care o puteți simți. Energia solara ce vine prin geamurile masinii este respinsa in proportie de 62% si ofera de asemenea reducere semnificativa a luminii orbitoare, permitand doar 5% pana la 50% din lumina sa intre in masina.

 

 

Resping 87% radiatii infrarosii selective (radiatii solare care genereaza caldura). Foliile auto LLumar InfraRed X Premium au in compozitie particule ceramice microscopice pentru a bloca energia infrarosie de la soare in intervalul 700 – 1000 nanometri pentru a putea mentine racoros interiorul autovehiculului intr-o zi torida de vara in Bucuresti. Prin montajul acestor folii auto LLumar IRX este ca și cum v-ati da cu o loțiune de bronz cu un factor de protectie solara de 50+.

 

In atelierul TOP TINT se monteaza folii auto LLumar InfraRed X care intr-adevar ofera protectie solara si UV, folii destinate masinilor si clientilor cu pretentii maxime ce-si doresc un produs Premium de la LLumar. Tehnologia foliilor auto LLumar IRX nanoceramice de ultima generatie ofera o stabilitate uimitoare a culorii si respingere maxima a caldurii solare si razelor UV.

 

Garantie pe viata a foliei auto LLumar IRX pentru proprietarul masinii care a comandat lucrarea sau in cazul in care se vinde masina, noul proprietar beneficiaza de o garantie de 12 ani de la data in care a fost aplicata aceasta folie auto solara pe geamurile masinii. Când vine vorba de rezultate excelente, totul se referă la calitatea produsului si la montarea acestuia de catre cei mai experimentati aplicatori de folii auto LLumar InfraRedX intr-un atelier autorizat R.A.R. din Bucuresti.

 

Montajul foliilor auto LLumar InfraRed X pe geamurile masinii se face dupa caz cu sau fara demontajul fetelor de usi, in functie de dorinta dvs. Aplicarea foliei solare LLumar IRX dureaza in jur de 1.5 ore in functie de numarul de geamuri si dificultatea acestora. Pentru ca este o folie auto profesionala, se aplica perfect pe luneta masinii dintr-o singura bucata. Indiferent ca vorbim de confort termic sporit in calatoriile dvs, ca vrei sa-i dai un stil aparte masinii prin nuantarea geamurilor, sa reduci stralucirea geamurilor si sa obtii intimitate foliile LLumar InfraRed X au toate aceste calitati la un loc.

Pret folii auto LLumar IRX nano-ceramice

LLumar InfraRedX
Folie auto geamuri laterale spate si luneta

1200 Lei

Folie auto geamuri laterale spate duble si luneta (break / suv)

1400 Lei

Folie auto geamuri laterale fata

600 Lei

Preturile afisate contin TVA. In functie de complexitatea lucrarii preturile pot suferi modificari.

Veti regasi in tabelul de mai jos datele tehnice reale ale foliilor auto din gama LLumar InfraRedX pentru diferite transparente.

LLumar InfraRedX IRX 05 IRX 15 IRX 35 IRX 50
transmiterea luminii vizibile 5% 20% 38% 53%
respingerea energiei solare 62% 59% 54% 49%
respingerea razelor UV 99% 99% 99% 99%
reflectia luminii vizibile 5% 5% 6% 7%
grosimea foliei 45 μ 45 μ 45 μ 45 μ
garantie folie si montaj full life full life full life full life
Suna Acum!