logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Folie de protectie vopsea caroserie

Folie auto LLumar - Top Tint > Folie de protectie vopsea caroserie

Folie pentru protectia caroseriei

Scopul acestei folii auto LLumar Platinum PPF este de a proteja zonele vulnerabile ale caroseriei precum spoilerul fata, capota, aripile, farurile si proiectoarele, oglinzi, dar nimic nu va opreste sa protejati intreaga masina.

 

Fiind o folie anticriblura va proteja vopseaua indeosebi de pietrele aruncate de rotile masinilor ce ruleaza cu viteza in fata. Dupa cum veti observa la lucrarile efectuate la masinile din galeria foto, este vorba de o folie 100% transparenta, foarte discreta si nu schimba cu nimic aspectul sau culoare masinii.

 

Aceasta este cea mai groasa si elastica folie de protectie transparenta existenta in piata, avand grosimea de 200µ. Claritatea acestei folii PPF LLumar face sa nu -ti dai seama pe care element exista folie de protectie si pe care nu. Pentru a putea testa rezistenta la strapungere, elasticitatea dar si claritatea foliei de protectie caroserie va invitam in atelierul TOP TINT – este intr-adevar protectia maxima pentru vopsea.

Spre deosebire de autocolante, care sunt dintr-un material numit pvc, foliile anticriblura de protectie caroserie de la LLumar Platinum sunt din uretan, un material mult mai rezistent cu proprietati de autovindecare. Asta inseamna ca zgarieturile facute la ‘spalatoria auto din colt’ se vor inchide de la sine in contact cu o sursa de caldura, atunci cand lasati masina in soare sau iarna cand o spalati cu apa calda. Montajul unei folii de protectie caroserie va fi fara indoiala una dintre cele mai bune investitii pe care le-ati putea realiza pentru masina dvs. Aceasta folie auto vopsea nu necesita o intretinere speciala, spalati masina ca de obicei.

 

Foliile de protectie vopsea PPF LLumar made in U.S.A. sunt instalate profesional doar de catre tehnicienii nostri in atelierul TOP TINT din Bucuresti – Partener Premium LLumar. Pentru a va putea oferi un pret corect va rugam sa ne faceti o vizita la atelier pentru a putea masura si optimiza fiecare piesa pe care doriti sa o protejati cu folie auto caroserie LLumar Platinum PPF. Pret estimativ montaj folie auto transparenta PPF – 150e/mp (tva inclus)

 

Protectie ceramica PPF

Pentru o protectie completa si pentru a-i prelungi durata de viata a foliei LLumar PPF recomandam aplicarea unui strat ceramic peste folia instalata profesional. Coating-ul Gyeon Q2 PPF va spori profunzimea culorii si va oferi o rezistenta de lunga durata dar si o intretinere mult mai usoara. O protectie ceramică este un polimer lichid care se aplică manual pe exteriorul vehiculului. După aplicare, protectia ceramica  creează o legătură permanentă sau semipermanentă cu folia montata pe vopseaua masinii, creând un strat de protecție suplimentar care va va ajuta sa pastrati un aspect de show-room pentru foarte multi ani.

Pret folie auto caroserie

LLumar Platinum
Folie protectie vopsea

200 euro/mp

Protectie ceramica Gyeon Q2 Duraflex

400 – 600 euro

Preturile afisate contin TVA. In functie de complexitatea lucrarii preturile pot suferi modificari.

Suna Acum!