logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Folie auto protectie faruri

Folie auto LLumar - Top Tint > Folie auto protectie faruri

Folie pentru protectia farurilor masinii tale

Dupa cum v-am obisnuit inca din 2002, echipa TOP TINT monteaza doar folii de faruri marca LLumar Platinum PPF, fabricate in SUA. Foarte putini dintre dvs. cunosc faptul ca farurile pot fi protejate pentru un timp foarte indelungat cu o folie anticriblura LLumar Platinum.

Folia de protectie a faruruilor este facuta dintr-un material din uretan rezistent la zgarieturi si cel mai puternic adeziv disponibil. In prezent, aceasta folie de protectie a farurilor LLumar Platinum este disponibila doar transparenta, cu o grosime de 200 microni, (cea mai groasa de pe piata la ora actuala). Foliile fumurii sau colorate sunt interzise a se aplica pe faruri si nu pot oferi protectie maxima precum foliile transparente de faruri deoarece nu au grosimea acestora.

 

Aceste folii auto PPF LLumar Platinum sunt proiectate sa reziste la toate conditiile meteorologice (cald, inghet), la agenti chimici (solutiile concentrate din spalatorii sau solutiile folosite la topirea zapezii) dar si la caldura emisa de becurile farurilor.

Folia de protectie a farurilor cu autoregenerare are de asemenea inhibitori de UV, care previn ingalbenirea farurilor datorata expunerii indelungate la razele UV daunatoare ale soarelui. Aceasta folie de protectie faruri are proprietati exceptionale de longevitate si poate fi montata dintr-o singura bucata de catre tehnicienii nostri. Timpul necesar aplicarii foliei de protectie pe faruri este de 30 – 45 minute, folia putand fi indepartata cu usurinta si peste cativa ani de folosinta fara a lasa urme de adeziv sau a deteriora farul in vreun fel.

Foliile pentru faruri LLumar Platinum nu afecteaza lumina transmisa de becuri, datorita claritatii perfecte, fata de alte produse din piata care sunt blurate sau au acel efect de coaja de portocala. Suntem foarte increzatori in aceasta folie transparenta de faruri si va invitam si pe dvs la atelierul TOP TINT pentru folie faruri Bucuresti si a va convinge de cele prezentate.

 

Pentru masinile ce au deja farurile matuite sau aspect inestetic va recomandam un polish faruri 3M la un nivel profesional. Acest proces este ceva mai costisitor si necesita un timp de executie de aproximativ 3 ore si se poate face odata cu folie faruri sector 5. Timpul necesar doar de montaj folie faruri este de maxim o ora. In compararea preturilor recomandam sa fie facuta cu poduse similare precum folie faruri 3M, Xpel, nu cu autocolante de provenienta incerta.

Pret folie faruri

PPF LLumar Platinum
Folie protectie faruri

400 – 650 ron

Preturile afisate contin TVA. In functie de complexitatea lucrarii preturile pot suferi modificari.

Suna Acum!