logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie protectie faruri

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie protectie faruri

Folie protectie faruri

 

Aceasta folie de protectie faruri este recomandata masinilor noi sau ale caror faruri nu sunt deteriorate. LLumar Platinum PPF este o folie anticriblura transparenta 100% ce nu distorsioneaza lumina farului daca este aplicata profesional. Folia de protectie faruri are cel mai puternic adeziv din industria foliilor auto PPF pentru a rezista la spalari repetate de-a lungul anilor.

 

Lucram cu acesa folie de protectie pentru faruri pentru ca odata aplicat pe farurile masinii arata impecabil si intr-adevar ofera protectie la criblura asfaltica, are 200 microni grosime si este foarte elastica, ceea ce o ajuta sa amortizeze micile socuri mecanice ale criblurii. Zgarieturile fine produse de la spalari repetate cu lavete neadecvate dispar de la sine, folia se autovindeca, in contact cu o sursa de caldura precum soarele sau caldura becurilor din far. Foliile pentru faruri marca PPF LLumar Platinum aplicate in atelierul Top Tint din Bucuresti sunt made in S.U.A., lider mondial in acest domeniu. Durata de viata a acestei folii de faruri transparenta este de 10 ani, timp in care plasticul farului nu va suferi nici o imperfectiune, nefiind nevoit vreodata sa le polishati. Durata de montaj folie de protectie pe farurile acestui Ferrari GTC 4 Lusso a fost de aproximativ 45 minute. Desi folie de protectie pe faruri nici macar nu se observa dupa ce este aplicata, este cea mai buna investitie pe care o puteti face masinii, farurile trebuie sa lumineze si sa arate impecabil.

 

Vezi si Folie protectie vopsea.

Suna Acum!