logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie LLumar auto

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie LLumar auto

Folie LLumar auto

 

Pe toate geamurile laterale spate si luneta dar si pe cele din fata ale acestei Toyota Insight sa aplicat o folie auto ceramica marca LLumar AIR 80 avand o transparenta reala de 78% (opacitate 22%) pentru protectia impotriva caldurii.

Foliile LLumar auto ofera protectie solara, reduc caldura sufocanta, blocheaza razele nocive UV, si dau masinii un aspect mult mai atractiv. Foliile ceramice LLumar AIR 80  sunt recunoscute pentru vizibilitatea foarte buna chiar si pe timp de noapte sau vreme rea.

 

Stim foarte bine ca o mare cantitate de caldura intra prin geamurile masinii, insa aceasta folie LLumar auto Ceramic AIR 80 respinge 43% energie solara (caldura), fiind o performanta greu de egalat de alte folii LLumar auto la aceeasi transparenta de 78% (opacitate 22%). Foliile auto ceramice LLumar AIR 80 blocheaza 99% razele nocive UV ceea ce este foarte important în cazul familiile cu copii, deoarece pielea şi ochii copiilor sunt mai sensibile la efectul razelor UV si dupa cum stim sunt responsabile de decolorarea si imbatranirea tapiteriei. Aceste folii LLumar auto sunt alese de cei care vor confort termic maxim dar fara a avea geamuri negre pe masina.

Avand la baza ultima tehnologie de fabricatie, foliile auto ceramice LLumar AIR 80  nu interfereaza cu semnalele electronice ale masinii ( radio, GPS, semnal telefon, etc.).m

Aceasta folie LLumar auto ceramica are o garantie de 12 ani atat la material cat si la manopera daca este aplicata profesional in atelierul omologat Top Tint din Bucuresti. Avand strat anti-zgariere avansat, creste durata de viata a foliei LLumar auto AIR 80 aplicate pe geamurile masinii.

Timpul de montaj folie LLumar Ceramic pe geamurile acestei masini a fost de aproximativ 3 ore.. Top Tint este un service autorizat de catre R.A.R. pentru montaj folii auto pe geamurile masinilor, iar toate foliile LLumar puse in manopera in atelier sunt omologate in Romania.

Foliile LLumar auto aplicate in atelierul Top Tint sunt folii originale si sunt inscriptionate cu „LLumar” urmata de codul aferent fiecarei game.

Vino la atelierul autorizat Top Tint din str Veselei nr 3-5 Bucuresti si descopera dintre cele peste 27 de folii LLumar auto omologate in Romania ce se potriveste pe geamurile masinii tale si beneficiezi de cel mai calificat montaj folie auto ceramica. Tehnicienii de la Top Tint vor sti sa recomande in functie de necesitatea clientului ce folie LLumar auto de protectie solara se potriveste, precizandu-va toate detaliile si caracteristicile tipurilor de folii auto LLumar.

Suna Acum!