logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie autorizata verde

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie autorizata verde

Folie autorizata verde

 

Pentru protectie UV am aplicat pe geamurile laterale fata ale acestui Porsche GT3 RS o folie auto LLumar Ceramic AIR 75 Green un produs premium ce blocheaza 99% radiatiile nocive UV. Dupa cum se poate observa este o folie autorizata ceramica foarte transparenta cu o usoara tenta de culoare verde ce are o transparenta reala de 73% (opacitate 27%). Este stiut faptul cu cat foliile sunt mai inchise cu atat protejeaza termic mai mult, insa in cazul foliei ceramice, chiar daca este foarte transparenta, aceasta reuseste sa respinga pana la 39% din energia solara.

Foliile ceramice LLumar au o claritate optica excelenta, de aceea aceasta folie autorizata verde este montata indeosebi pe parbriz si laterale fata. Un alt avantaj major al foliilor ceramice este acela ca nu ecraneaza semnalul radio, GSM sau GPS acestea reprezentand varful de gama in domeniul foliilor auto LLumar.

Pentru ca folia auto se monteaza indeosebi pe geamurile fata care se culiseaza cel mai des, foliile ceramice LLumar AIR 75 au un strat antizgariere superior pentru a rezista posibilelor zgarieturi provocate de periile de pe portiera. Pentru aplicarea foliei autorizate pe geamuri verzi nu a fost necesar demontarea fetelor de usi. Foliile auto ceramice aplicate in atelierul Top Tint au o garantie scrisa de 12 ani atat la manopera cat si material. Timpul necesar pentru montaj folie auto de protectie pe geamurile fata este de 1 ora. Acum nu mai trebuie sa-ti faci griji de soarele ce practic te arde pe mana prin geamul masinii, foliile auto ceramice de la LLumar iti vor face calatoriile mult mai placute.

Suna Acum!