logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie auto Logan

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie auto Logan

Folie auto Logan

 

Pe geamurile acestui Logan am aplicat o folie auto LLumar Titanium din gama Premium ce are cel mai bun raport calitate/pret dar si cea mai buna protectie solara. Pe geamurile laterale spate si luneta folia aplicata are o transparenta foarte mica, de 5% (opacitate 95%) ce ofera maxima intimitate pasagerilor. Cel mai important avantaj al acestei folii auto solare este ca respinge pana la 70% energia solara (caldura) si blocheaza 99% radiatiile UV ce poate decolora interiorul masinii. Alt aspect foarte important la foliile auto LLumar Titanium, desi din exterior nu se vede deloc in masina, privind din interior prin folie vizibilitatea este foarte buna spre exterior. Foliile auto aplicate pe toate geamurile din spate la Logan sunt autorizate si au o garantie de 10 ani atat la material cat si la manopera.

Pentru ca mai ales soferul are nevoie de protectie solara dar si de vizibilitate foarte buna, am aplicat pe geamurile laterale fata o folie auto cu o transparenta mult mai mare, de 55%. Stim bine ca geamurile fata sunt folosite, curatate si se culiseaza cel mai des, de aceea foliile auto Premium marca LLumar Titanium au cel mai bun strat antizgariere dar si cel mai bun adeziv din industrie. Durata aplicarii foliilor auto LLumar pe geamurile acestui Logan a fost de 2.5 ore Pe langa protectia solara pe care o ofera aceste folii auto fumurii, aspectul acestui Logan s-a schimbat radical.

Suna Acum!