logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie auto faruri

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie auto faruri

Folie auto faruri

 

Montaj profesional folie auto de protectie PPF LLumar Platinum pe farurile acestui Suzuki Vitara pentru protectie maxima, fiind cel mai performant produs din gama Premium.

Aceasta folie auto de faruri are 200 microni grosime si este singura metoda eficienta de protectie existenta ce vor pastra farurile intacte pentru foarte mult timp. Farurile din plastic sunt extrem de vulnerabile la criblura de aceea doar o folie auto de protectie pentru faruri groasa si foarte elastica poate impiedica sablarea provocata de pietrele aruncate de rotile masinilor ce ruleaza cu viteza in fata dar si zgarieturi, expunerea constanta la soare, insecte si alti factori de mediu.

O alta calitate extrem de importanta o constituie claritatea, foliile auto de protectie faruri sunt 100% transparente, si nu distorsioneaza lumina farului daca este aplicata profesional, spre deosebire de alte produse competitoare ce un aspect de „coaja de portocala” sau blur, foliile auto anticriblura PPF LLumar Platinum sunt perfecte din toate punctele de vedere.

LLumar Platinum PPF are proprietatea de autovindecare, ceea ce inseamna ca zgarieturile superficiale se inchid de la sine in contact cu o sursa de caldura (de la soare sau atunci cand spalati masina cu apa calda).

 

Aceasta folie auto de protectie faruri este dintr-un material foarte rezistent numit uretan si are cel mai puternic adeziv din industia foliilor auto PPF, pentru a rezista la spalari repetate de-a lungul anilor. Cu un strat dedicat impotrica radiatiilor UV, aceasta folie de protectie faruri are filtru UV ceea ce impiedica ingalbenirea lor din cauza expunerii la soare.

Foliile auto de protectie faruri PPF LLumar Platinum aplicate in atelierul Top Tint sunt fabricate in S.U.A., lider mondial in acest domeniu si sunt recomandate atunci cand farurile masinii sunt noi si nu au apucat sa se degradeze.

Durata de viata a acestei folii auto de protectie faruri transparenta este de 10 ani, daca sunt instalate profesional, timp in care plasticul farului nu va suferi nici o imperfectiune, nefiind nevoit vreodata sa le polishati, pastrand farul intact ca in prima zi. Timpul de montaj folie auto de protectie pe faruri si proiectoare a fost de aproximativ 45 minute atelierul Top Tint din Bucuresti.

 

Desi aceasta folie auto de protectie pe faruri, Paint Protection Film LLumar Platinum, nici macar nu se observa dupa ce este aplicata, cu sigurant este cea mai buna investitie pe care o puteti face masinii, pentru ca farurile trebuie sa fie impecabile si sa lumineze perfect. Te asteptam la atelierul Top Tint din str Veseliei nr 3-5, sector 5 Bucuresti (zona Filaret) sa vezi claritatea foliei auto de faruri si sa testezi rezistenta acesteia la rupere sau strapungere.

 

Vezi si Folie caroserie PPF.

Suna Acum!