Folie auto

Noi dorim sa va facem cunoscute aceste produse pentru a va ajuta in alegerea unui anumit tip de folie auto LLumar sau 3M in functie de necesitatile si bugetul dumneavoastra. Doar in atelierul TOP TINT veti gasi intreaga gama Premium de folii auto 3M si LLumar dar si cei mai buni profesionisti in aplicarea foliilor autorizate R.A.R. pe geamurile masinii.

 Seriile 3M Color Stable sunt folii auto fumurii, inchise la culoare, unde gasim 4 transparente respectiv 5%, 20%, 35% si 50%. Aceste numere indica procentul de lumina ce trece prin folie, prin urmare 5% transparenta, 95% opacitate, este cea mai inchisa. Aceste folii auto 3M au o claritate optica superioara fata de orice alte folii auto existente in prezent pe piata. Toate foliile auto 3M au un nivel uimitor de protectie solara, adeziv durabil in timp si un strat antizgariere superior.

 Seriile 3M Crystalline sunt foliile auto foarte deschise, dintre care noi lucram doar cu cea mai eficienta dintre toate ce are o transparenta de 70% cu un procentaj de respingere a energiei solare de 50% si blocheaza 99,9% razele nocive UV. Nici un alt producator de folii auto de renume nu a ajuns la aceste performante.

 

Seriile LLumar au 3 game Premium de folii auto, ATR Titanium, LATI Ceramic si AIR Avantgarde, cu transparente diferite dedicate sa va protejeze (de UV, de caldura, in caz de efractie sau accident, etc) dar si sa dea stil masinii dvs. Clientul va primi intotdeauna calitatea superioara de la Partenerii Premium LLumar deoarece noi nu numai ca lucram cu folii Premium dar in urma specializarii de catre personalul calificat de catre LLumar veti beneficia si de un montaj ireprosabil. Timpul necesar de montaj folie auto este de 1-3 ore in functie de dificultatea lucrarii sau a numarului de geamuri. De-a lungul timpului clientii care au schimbat masina au revenit la montaj folie auto deoarece au vazut necesitatea acesteia.

Foliile auto LLumar au numeroase avantaje

  • Confortul termic – pe timp de vara prin aplicarea foliilor auto Premium LLumar sau 3M se va reduce semnificativ caldura din habitaclu, ele reusind sa respinga pana la 70% caldura.
  • Stil – foliile autorizate vin ca un up-grade estetic adus masinii dvs
  • Vizibilitate – foliile LLumar si 3M sunt recunoscute pentru o transparenta excelenta privind din interior afara pe timpul noptii sau timp ploios, chiar si in cazul foliilor mai inchise.
  • Securitate – in cazul unui accident minor, in cazul spargerii geamului, foliile auto reusesc sa pastreze cioburile pe adeziv fara a va putea rani. In cazul foliilor dedicat antiefractie acestea vor mari rezistenta geamului la efractie in cazul furtului din autoturism.

 

  • Ultravioletele – prin aplicarea unei folii auto solare, radiatiile nocive UV sunt respinse pana la 99,9%, protejandu-va atat tapiseriile, bordul de decolorare si imbatranire prematura dar si persoanele, in special copii mai sensibili la radiatiile UV.
  • Intimitate – prin aplicarea foliilor auto LLumar sau 3M cu transparente mai mici va veti proteja bunurile aflate sau lasate in masina (navigatie, acte, laptop, detectoare radar etc.) dar si persoanele de privirile indiscrete
  • Stralucirea orbitoare – o folie auto LLumar sau 3M reduc stralucirea orbitoare a soarelui deranjanta in timpul condusului sau pentru ochii copiilor dar si lumina orbitoare a farurilor din spate pe timpul noptii.