Suna Acum!

Folii auto 3M Color Stable

Protejati-i pe cei dragi de razele daunatoare UV cu foliile auto de protectie solara 3M Color Stable. Ochisorii si pielea copiilor sunt foarte sensibili la radiatiile solare UV, de aceea singura metoda de protectie este o folie auto solara aplicata pe geamurile laterale spate si luneta ale masinii care respinge pana la 99,9%. Copii sunt deranjati si de lumina soarelui foarte puternica, de aceea in gama 3M Color Stable veti gasi 4 folii auto fumurii cu transparente de 5, 20 35 si 50%.

 

Căldura solară provine de la două surse primare, de la lumina vizibilă pe care o puteți vedea și de la lumina infraroșie pe care o puteți simți. Energia solara ce vine prin geamurile masinii este respinsa in proportie de 57% si ofera de asemenea reducere semnificativa a luminii orbitoare, permitand doar 5% pana la 50% din lumina sa intre in masina. Foliile auto 3M Color Stable blochează între 49% și 77% din energia IR, în funcție de folia de protectie solara dorita. Prin montajul acestor folii auto 3M este ca și cum ați v-ati da cu o loțiune de bronz cu un factor de protectie solara de 50+.

In atelierul TOP TINT se monteaza folii auto 3M care intr-adevar ofera protectie solara si UV, folii destinate masinilor si clientilor cu pretentii maxime ce-si doresc un produs Premium de la 3M. Tehnologia foliilor auto 3M nano-carbon ofera o stabilitate uimitoare a culorii si respingere maxima a caldurii solare si razelor UV.

Când vine vorba de rezultate excelente, totul se referă la calitatea produsului si la montarea acestuia de catre cei mai experimentati aplicatori de folii auto intr-un atelier autorizat R.A.R. din Bucuresti. Garantia foliei auto 3M Color Stable inclusiv a manoperei este de 10 ani.

 

Montajul foliilor auto 3M pe geamurile masinii se face dupa caz cu sau fara demontajul fetelor de usi, in functie de dorinta dvs. Aplicarea foliei solare 3M dureaza in jur de 1.5 ore in functie de numarul de geamuri si dificultatea acestora. Pentru ca este o folie auto profesionala, se aplica perfect pe luneta masinii dintr-o singura bucata.

Pret folii auto 3M

3M Color Stable
Geamuri laterale spate si luneta 550 ron
Geamuri laterale spate duble si luneta (break / jeep) 650 ron
Geamuri laterale fata 300 ron

Preturile afisate contin TVA.

In functie de complexitatea lucrarii preturile pot suferi modificari.

 

fastcashonline