Suna Acum!

Folie protectie vopsea 3M VentureShield

3M PPF (Paint Protection Film) este singurul produs care intr-adevar ofera protectie farurilor masinii sau a oricarei suprafete vopsite foarte vulnerabile. Folia transparenta de protectie 3M PPF poate fi aplicata pe orice suprafata a masinii ce considerati ca poate fi afectata precum partea frontala a masinii ce poate suferi ciupituri in vopsea de la criblura, partea superioara de la bara spate unde se poate zgaria de la bagaje sau furtunul aspiratorului, scoica manerelor unde poate fi zgariata vopseaua de la verighete, pragurile interioare ce se matuiesc de la incaltaminte cand incercam sa urcam in masina, sau, de ce nu, toata masina.

 

Foliile de protectie anticriblura sunt 100% transparente, iar aplicate partial pe unele elemente sau pe faruri nu distorsioneaza si nu blureaza precum alte folii auto inferior calitative. Foarte elastica, are o rezistență ridicată la alungire de 400%, astfel reusim sa aplicam folia de protectie chiar si pe cele mai curbe si complexe suprafete precum spoilerul masinii.Groasimea foliei 3M PPF de protectie caroserie este de 200 microni ceea ce inseamna ca este mai durabila si nu permite pietrelor sa deterioreze vopseaua masinii.

 

Spre deosebire de alte folii auto de protectie vopsea existente in piata, precum autocolantele transparente care sunt din PVC, in atelierul TOP TINT se monteaza doar folii de protectie din uretan, un produs superior aproape impenetrabil. Dupa cum se stie, foliile transparente de protectie caroserie de la 3M PPF sunt fabricate in SUA. Foliile auto anticriblura din uretan se disting printr-o protectie ramarcabila a vopselei la impactul cu pietricelele aruncate cu viteza de la rotile masinilor din fata de pe sosea, sunt extrem de elastice si se pot acoperi suprafete foarte curbe, desi au 200 microni grosime sunt folii foarte transparente fara aspect de coaja de portocala sau blur. Folia auto 3M PPF de protectie vopsea nu se ingalbeneste, nu face bule, nu se va dezlipi si este foarte rezistenta la intemperii.

 

Dupa cum stiti 3M este lider mondial in ce priveste adezivii, iar aceasta folie de protectie caroserie din uretan are cea mai buna clasa de durabilitate si claritate, de aceea foliile auto de protectie 3M PPF vor rezista pe elementele caroseriei fara sa se dezlipeasca. In cazul in care doriti sa indepartati folia auto transparenta se poate face fara a lasa urme de adeziv iar masina va arata impecabil, exact ca in ziua in care ati cumparat-o.

 

Inainte de montarea foliei anticriblura 3M PPF ne vom asigura ca suprafetele ce urmeaza a fi protejate sunt pregatite corect astfel incat orice murdarie sa fie indepartata, dupa care se degreseaza cu solutii speciale pentru ca adezivul foliei auto sa adere perfect la vopseaua masinii. La capota si alte elemente unde este posibil se petrece folia de protectie 3M PPF pe dedesubtul marginilor pentru a oferi o acoperire perfecta.

 

Datorita dimensiunilor diferite ale masinilor nu se poate face o estimare de pret decat dupa ce masuram elementele caroseriei ce doriti a le proteja. Pentru acest lucru trebuie sa ne faceti o vizita la atelierul TOP TINT din Bucuresti pe str Veseliei la nr 3-5/A sau daca doriti alte informatii sunati la 0763759966

Pret folie 3M PPF de protectie caroserie – 140 euro/mp