Suna Acum!

Folie protectie caroserie

Aceasta folie auto omologata LLumar din gama ceramica LATI este un produs Premium, dedicat clientilor foarte exigenti in privinta calitatii si performantei foliilor auto si care vor sa beneficieze de multiplele avantaje oferite in urma aplicarii unei folii autorizate de top marca LLumar in atelierul TOP TINT din Bucuresti

 

La aceasta folie autorizata LLumar LATI Ceramic gasim transparentele reale de 5, 18, 38, 55% ceea ce ne ajuta clienti in alegerea de a-si personaliza aspectul exterior al masinii. Grosimea foliilor LLumar LATI este de 45 microni avand si un strat antizgariere foarte rezistent. Culoarea foliilor din gama LATI este cenusie.

 

Scopul acestei folii auto LLumar Platinum este de a proteja zonele vulnerabile ale caroseriei precum spoilerul fata, capota, aripile, farurile si proiectoarele, oglinzi, dar nimic nu va opreste sa protejati intreaga masina. Fiind o folie anticriblura va proteja vopseaua indeosebi de pietrele aruncate de rotile masinilor ce ruleaza cu viteza in fata. Dupa cum veti observa la lucrarile efectuate la masinile din galeria foto, este vorba de o folie 100% transparenta foarte discreta si nu schimba cu nimic aspectul sau culoare masinii.

 

Practic, aceasta este cea mai groasa si elastica folie anticriblura existenta in piata, avand grosimea de 200ยต. Claritatea acestei folii face sa nu -ti dai seama pe care element exista folie si pe care nu. Pentru a putea testa rezistenta la strapungere, elasticitatea dar si claritatea foliei de protectie caroserie va invitam in atelierul TOP TINT – este intr-adevar protectia maxima pentru vopsea.

 

Spre deosebire de autocolante, care sunt dintr-un material numit pvc, foliile anticriblura de protectie caroserie de la LLumar Platinum sunt din uretan, un material mult mai rezistent cu proprietati de autovindecare. Asta inseamna ca zgarieturile facute la ‘spalatoria auto din colt’ se vor inchide de la sine dupa ce scoateti masina in soare.

 

Foliile anticriblura de protectie caroserie marca LLumar Platinum made in U.S.A. sunt instalate profesional doar de catre tehnicienii nostri in atelierul TOP TINT din Bucuresti – Partener Premium LLumar

 

Instalarea unei folii de protectie caroserie va fi fara indoiala una dintre cele mai bune investitii pe care le-ati putea realiza pentru masina dvs. Nu necesita o intretinere speciala, spalati masina ca de obicei si ocazional ceruiti masina.

 

Pentru a va putea oferi un pret corect va rugam sa ne faceti o vizita la atelier pentru a masura si optimiza fiecare piesa pe care doriti sa o protejati cu folie anticriblura LLumar Platinumr.

 

Pret estimativ – 140e/mp (tva inclus).