Folie auto LLumar LATI Ceramic

Aceasta folie auto omologata LLumar din gama ceramica LATI este un produs Premium, dedicat clientilor foarte exigenti in privinta calitatii si performantei foliilor auto si care vor sa research papers online essay club beneficieze de multiplele avantaje oferite in urma aplicarii unei folii autorizate de top marca LLumar in atelierul TOP TINT din Bucuresti

La aceasta folie autorizata LLumar LATI Ceramic gasim transparentele reale de 5, 18, 38, 55% ceea ce ne ajuta clienti in alegerea de a-si personaliza aspectul exterior al masinii. Grosimea foliilor LLumar LATI este de 45 microni avand si un strat antizgariere foarte rezistent. Culoarea foliilor din gama LATI este cenusie.

 

Foliile LLumar din gama LATI sunt folii auto ceramice, ele venind dupa ani de cercetare in domeniul foliilor ca rezolvare a ecranarii semnalului GPS, radio, etc ale aparatelor electronice instalate aditional. Garantia foliilor din aceasta gama LATI Ceramic este de 12 ani, facand-o sa fie produsul cu cea mai mare garantie chiar daca vorbim de LLumar sau alte produse concurentede de la SolarZone, Suntek, Skyfol, Global, etc existente pe piata autohtona.in prezent si in viitor.

Pret folii auto LLumar LATI Ceramice 

LLumar LATI Ceramic
Geamuri laterale spate si luneta 650 ron
Geamuri laterale spate duble si luneta (break / jeep) 700 ron
Geamuri laterale fata 300 ron

Preturile afisate contin TVA.

In functie de research papers online essay club complexitatea lucrarii preturile pot suferi modificari.

 

Veti regasi in tabelul de mai jos datele tehnice reale ale foliilor auto din gama ATR Titanium pentru diferite transparente.

LLumar LATI Ceramic Series LATI 05 LATI 15 LATI 35 LATI 50
transmiterea luminii vizibile 5% 18% 38% 55%
respingerea energiei solare 61% 57% 51% 46%
respingerea razelor UV 99% 99% 99% 99%
reflectia luminii vizibile 8% 6% 6% 7%
grosimea foliei 45μ 45μ 45μ 45μ
garantie folie si montaj 12 ani 12 ani 12 ani 12 ani