Folie auto 3M Crystalline

[vc_row content_width=”grid” css=”.vc_custom_1549611314459{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_column_text el_class=”paragraf”]

Folie auto 3M Crystalline

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text el_class=”paragraf”]Foliile auto din gama 3M Crystalline au o transparenta foarte mare de 70% (opacitate 30%), insa au si cel mai mare raport de respingere a caldurii din industria foliilor la aceasta transparenta. In consecinta veti obtine cel mai bun produs existent cu cea mai mare protectie solara pentru geamurile laterale fata si parbriz fara a obtura in vreun fel geamurile masinii. Vizibilitatea cheap research papers customer writing din interios spre exterior ramane neschimbata astfel ca puteti vedea clar si in siguranta prin geamul cu folie auto 3M, chiar si pe timpul noptii.

 

Foliile 3M de protectie solara pentru parbriz sunt o necesitate deoarece blocheaza pana la 99,9% razele nocive UV ce pot provoca cancer de piele, degradeaza si decoloreaza interiorul masinii dar blocheaza pana la 50% radiatia infrarosie, caldura sufocanta ce intra prin geamurile masinii. Foliile auto 3M Crystalline 70 se aplica pe parbrizul masinii la interiorul acestuia

 

Soferul este cel mai expus caldurii si stralucirii razelor soarelui ce patrund prin parbriz si geamurile fata ale masinii, ceea ce duce la oboseala acestuia. Condusul masinii va fi mult mai placut dupa aplicarea foliilor auto transparente 3M Crystalline 70.

Foliile auto solare 3M Crystalline nemetalizate va permit sa ramaneti cheap research papers customer writing conectati la sistemele masinii (sistemul GPS, radio, semnal GSM, wireless, pornire de la distanta, etc.) fara a interfera cu acestea precum fac alte folii auto concurente.

 

Garantia foliei auto 3M Crystalline este de 12 ani timp in care va veti bucura de un confort termic superior in masina dvs. Montajul foliei solare 3M Crystalline pe geamurile fata si pe parbrizul masinii dureaza aproximativ 1.5 ore in atelierul TOP TINT din Bucuresti.

Foliile auto Crystalline sunt gama de top a brand-ului american, 3M, iar TOP TINT este singurul atelier din Romania ce aplica pe geamurile masinii aceasta folie auto solara.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text el_class=”paragraf”]

Pret folie auto 3M Crystalline 70

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text el_class=”paragraf”]

3M Crystalline
Folie solara pe parbriz 500 ron
Geamuri laterale fata 350 ron

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text el_class=”paragraf”]Preturile afisate contin TVA.

In functie de complexitatea lucrarii preturile pot suferi modificari.

 

Veti regasi in tabelul de mai jos datele tehnice reale ale foliilor auto din gama 3M Color Stable pentru diferite transparente.

3M Color Stable CS 05 CS 20 CS 35 CS 50
transmiterea luminii vizibile 9% 19% 39% 52%
respingerea energiei solare 57% 51% 40% 35%
respingerea razelor UV 99% 99% 99% 99%
reflectia luminii vizibile 5% 5% 5% 5%
grosimea foliei 45μ 45μ 45μ 45μ
garantie folie si montaj 10 ani 10 ani 10 ani 10 ani

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]